вторник, 9 ноември 2010 г.

Гарет Бейл и Диего Форлан


Вчера излезе информация , че бившият шеф в Ювентус Роберто Бетега  е водил преговори с Тотнъм за привличането на Гарет Бейл преди да напусне клуба , но наследниците му не са си направили труда да финализират трансфер . 

" Миналата година отидох до Лондон , за да говоря с Хари Реднап и го питах за Бейл . Знаех , че Тотнъм се интересува от някои футболисти на Юве и дискусията не беше приключила . Когато Марота и Паратичи ме замениха начело на клуба им обясних за всички мои действия . Знам само , че те подписаха с 6 крила , но не и с Бейл . Не знам дали Юве е подновил разговорите . Дискусията не беше затворена , както някои написаха . Предадох това на следващите , защото за какво да пазя това за себе си , след като работех за Ювентус . " 

Според информации в италианските медии , ръководството на Ювентус ще започне незабавни преговори за привличането на Диего Форлан от Атлетико Мадрид . Според информациите ръководството на Юве , ще се опита да финализират трансфера на най - добрия играч на Мондиал 2010 още през тази седмица . Генералният мениджър на Юве Джузепе Марота ще пътува до Мадрид в следващите дни , за да преговаря с ръководството на Атлетико .

Няма коментари: