събота, 20 ноември 2010 г.

Ромелу Лукаку


Агентът на нападателя на Андерлехт Ромелу Лукаку призна, че към 17-годишния талант има интерес от страна на  Милан и Ювентус.

"Мога да заявя, че Милан и Ювентус харесаха моя клиент, но само индиректно.Докато не се свържат с мен официално не мога да потвърдя нищо. В момента не водим преговори с никой отбор, а и честно казано, не мисля че Андерлехт биха се разделили с него още тази зима."

1 коментар:

omninoob каза...

Ювентус желае да привлече Хамит Алтънтоп

Ювентус проявява сериозен интерес към футболиста на Байерн Мюнхен Хамит Алтънтоп, писа популярния италиански сайт „tuttomercato.web".Договорът на турския национал изтича в края на сезона и все още не подписан нов такъв. В момента Алтънтоп е твърд титуляр в състава на баварците, заради контузиите на звездите Ариен Робен и Франк Рибери. След възстановяването им обаче, се очаква 28-годишният играч отново да бъде на резервната скамейка.

Турските грандове Фенербахче и Галатасарай също имат апетити да привлекат Алтънтоп в редиците си. Желанието на самия футболист е да продължи кариерата си в някое от най-силните европейски първенства.