петък, 19 ноември 2010 г.

Красич в групата за мача с Дженоа


Сръбската звезда на Юве Милиш Красич може да се върне в състава за гостуването на Дженоа . Според информация в италианските медии той се възстановява и може да попадне в групата .  Гросо и Маркизио подлежат на възстановяване . Милош Kрасич продължава да тренира по  програмата за възстановяване и е все по - добре , а Гросо и Маркизио тренират отделно от групата , но изглежда че ще са готови за мача с Дженоа .

1 коментар:

omninoob каза...

Юве дава 18 милиона евро и Зденек Григера за Луис Суарес

Торинци ще привлечат далеч по-лесно уругваеца, отколкото Карим Бензема

Италианският гранд Ювентус планира да отправи примамлива оферта към холандския Аякс за уругвайския капитан на амстердамци Луис Суарес, твърди електронното издание "Тутомеркато".

Торинци са готови да извадят 18 милиона евро плюс десния бек Зденек Григера за голямата звезда на холандския колос.

За никого не е тайна, че треньорът на "Старата госпожа" Луиджи Делнери ще се опита да привлече на всяка цена нов нападател през зимния трансферен прозорец.

Твърде възможно е торинци да продадат Амаури на Астън Вила или Милан, а с парите от неговия трансфер най-вероятно ще бъде привлечен някой измежду Суарес и Бензема.

Карим обаче едва ли ще си тръгне от "Сантяго Бернабеу", тъй като Жозе Моуриньо едва ли ще се съгласи да го продаде.

Суарес пък от своя страна може да бъде доста по-лесно привлечен, предвид фактът, че той се намира в слаба форма и бе засенчен от новото попълнение на Аякс Мунир Ел Хамдауи, който успя да се превърне във водещ реализатор на отбора.

Уругваецът е оценяван на 30 милиона евро, но от Ювентус се надяват Аякс да направи компромис и да приеме тяхната оферта, която би трябвало да бъде отправена през зимата.