петък, 5 ноември 2010 г.

Коментари след мача с Ред Бул


Симоне Пепе 

"Радвам се, че не направихме почти никакви грешки в отбрана. За нещастие в този мач получихме нови контузии на наши играчи. Въпреки всичко, следващата ни задача е да постигнем задължителна победа над Лех, за да можем да продължим напред в турнира. Наясно сме, че срещу нас всеки се раздава не на 100, а на 200% и затова ни е толкова трудно. По подобен начин Лех стигна до 3:3 в първия мач в Торино. Сега обаче, една победа над тях ще ни върне на правия път, а отбор като Ювентус е способен на всичко."

Марко Сторари

"Равният е по-добър резултат от загубата, където не взимаш никакви точки. Залцбург е стабилен отбор, който се защитаваше много добре в този мач. Освен това, ние имахме доста проблеми с контузени играчи. На терена имаше футболисти, които не бяха готови на 100 процента и те заслужават похвала за старанието им. Същото се отнася и за младите играчи, които се появиха в игра. За тях не е никак лесно да се адаптират в подобен мач срещу толкова корав противник. Сега остава да спечелим оставащите ни два мача. Всичко е в наши ръце. Трябва да се борим по същия начин, по който играхме срещу Милан. Да се надяваме, че и някои от контузените футболисти ще се възстановят. Вярвам, че  отборът има сили да проъдлжи напред."

Дел Нери

"В момента повече ме притеснява ситуацията с контузените ми играчи, отколкото представянето ни в Лига Европа. Това е турнир на преки сблъсъци, в които всичко може да се случи. Контузията на Милош Красич не ме тревожи, защото той така или иначе е наказан за неделя. Да се надяваме, че ще успеем да възстановим Никола Легроталие, иначе ще трябва да търсим друг вариант за отбраната. Тази вечер не играхме много добре в предни позиции и ни трябваше някакъв щастив гол, който да раздвижи нещата. В защита действахме отлично и не допуснахме почти никакви пробойни. Наложи се да пусна в игра и някои по-млади играчи, които се справиха на ниво. Сега сме задължени да победим Лех и Манчестър Сити и ние ще го направим."

Репортаж от мача :

Няма коментари: