събота, 20 февруари 2010 г.

ДЕЛ ПИЕРО




Възраждането на Дел Пиеро

Така италианските медий определят представянето на Капитана в последните няколко мача за Ювентус . Според анализатори това възраждане се дължи на няколко факта , като един от тях е смяната на треньора на Юве . След идването на Дзакерони в Юве на мястото на Ферара анализаторите отчитат , че на Дел Пиеро отново се гласува нужното доверие и му се дава свобода на действие на терена . Италианските журналисти коментират , че Алекс е една от основните фигури в отбора , които ще помогнат на Ювентус да излезе от кризата . Ето и как определят те поредицата от причини за неговото възраждане , които са основен катализатор за неговата добра игра :
Дзакерони , рекордите , класиранетo и Соня !

Хора близки до клуба коментират , че пристигането на Дзакерони в Ювентус , Дел Пиеро отново е усетил доверието , което ми се гласува и отговорността на капитан на отбора . Освен това , свободата , която му се дава на терена е точното , което трябва на капитана . Освен това , когато Ферара бе треньор на Ювентус каза в интервю , че Дел Пиеро е играч , като всички останали . Сега обаче медийте в Италия информират , че Дзакерони гледа на него като на лидер , капитан и легенда на клуба , което е направило разликата в неговата игра . Овен това анализатори коментират , че голяма роля за възраждането на Дел Пиеро има и личният му треньор Джовани Бонокоре , които му памага да бъде в добра физическа форма . Бонокоре бил съставил лична програма за Дел Пиеро , която има за цел да запази Алекс в най - добра физическа форма и състояние . Работата във фитнеса и извънредните занимания (капитанът тренира по два пъти дори в дните , когато съотборниците му почиват) под ръководството на личния му треньор Джовани Бонокоре и това помага на Дел Пиеро да се намира в добра форма за неговите 35 години . Личният му треньор се грижи Алекс да изглежда като на 27 - всичко това , което е Алекс Дел Пиеро не е само природен феномен , това е плод на много работа , страшна подготовка и много хора . Постоянни изследвания на тялото , съпоставки за вечерта спрямо какво е било сутринта , така че няма нищо учудващо в това , че той се намира в перфектна форма . Точно затова Але е идол - никога не се е оплакал от нищо , а нещо повече - винаги е на игрището с час преди тренировката , първи там , тренира и се поти в името на успеха на Ювентус . След като стана ясно за главата ( Дзакерони ) , физическата форма и мускулите ( Бонокоре ) сега идва ред и на сърцето . То до голяма степен е заето от Ювентус и любовта на Дел Пиеро към Старата госпожа е огромна , но има и много любов към семейството . Италианските журналисти коментират , че спокойствието на духа и доброто състояние на Алекс се дилжи на подкрепата на неговото семейство в лицето на неговата съпруга Соня и брат му Стефано . Соня го следва навсякъде и го подкрепя , като истинска жена и фенка . Тя винаги се радва на неговите добри изяви и голове , а брат му се грижи за това Дел Пиеро да има нужното спокоиствие от гледна точка на интервюта , изяви и освен това се грижи и за личния сайт на Але .
ДЕЛ ПИЕРО СЕ ЗАВРЪЩА , ВЪЗКРЪСВА И ПРОЦЪФТЯВА ! БЛАГОДАРИМ ТИ АЛЕКС !
UN CAPITANO !!!

2 коментара:

Ceci каза...

ТОЗИ ЧОВЕК Е ФЕНОМЕН!
Не само най-добрия/великия футболист, той е и уникален като човек, пример за всички останали! Дано запази тази форма до края на първенството и Липи да го повика за световното - заслужава го!

neel каза...

Алекс заслужава само похмали и възхищение . Уникален !