неделя, 21 февруари 2010 г.

Коментари след мача с Болоня



Отборът на Ювентус постигна изключително трудна и важна победа с 2 : 1 над Болоня . Това бе трети пореден успех във всички състезания за Юве , а с трите точки тимът се върна в зона Шампионска лига и в момента заема 4 - то място в класирането на Серия А .

Болоня – Ювентус 1:2
0:1 Диего 4
1:1 Буше 49
1:2 Кандрева 66
Болоня: Вивиано , Портанова , Морас , Дзенони (Савио 73) , Раджи , Гуана , Буше , Мудингай (Мингацини 83) , Касарини , Салайета , Адаилтон (Хименес 62)
Ювентус
:
Буфон , Киелини Мело , Григера , Легроталие , Салихамиджич , Маркизио (Сисоко 54) , Диего (Кандрева 61) , Де Челие , Дел Пиеро (Каморанези 87) , Амаури
Жълти картони
:
Портанова (Болоня) ; Маркизио (Юве)
Червени картони
:
Раджи (Болоня)

Дзакерони
" Трябва да продължим да подобряваме играта си , както и да помислим за утвърждаване на това четвърто място в шампионата . На гости на Болоня винаги се играе трудно и не е никак лесно да се спечели . Затова и съм доволен от днешното ни представяне . Да , сега сме четвърти . Но целта ни е да бъдем там в края на сезона . Сега това може да ни послужи за самочувствие и за морал . Виждам различна реакция когато допуснем гол сега . Но сега всички страдаме и печелим заедно . Единни сме . Почувства се умората от мача в Амстердам , който играхме в четвъртък . Ако бяхме в по - добра кондиция щяхме да решим мача по - рано . Искам да направя комплименти на съдиите за работата им , защото след победата ни над Дженоа имаше огромно напрежение върху тях . "
ДЕЛ ПИЕРО
" Ние знаехме , че е нужно да положим усилие . Ние направихме това днес . Разбира се ние се надяваме да показваме игра на високо ниво всеки един мач , но това не е лесно . Италианския шампионат е доста сложен и ние преживяваме период на възстановяване и всяка победа е стъпка напред . Всяка победа , всеки мач , които ние спечелим ни приближава към пълното възстановяване , но ние не трябва да мислим кога , ще дойде момента на пълно възраждане . Ние нетрябва да забравяме реалността , защото финалната линия ни очаква в края на сезона и тогава трябва да обобщим резултатите и какво да правим след това . "
РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА С ДОБРО КАЧЕСТВО :

Няма коментари: