четвъртък, 18 февруари 2010 г.

АЯКС - ЮВЕНТУС





Днес е първата среща от супер - сблъсъка от елиминационната фаза на Лига Европа между Аякс и Юве . Наставника на Аякс Мартин Йол гледа оптимистично на двубоя , но е респектиран от Ювентус . Ето какво казва той за официалния сайт на УЕФА :
" Успяхме да преминем груповата фаза и сега се намираме в добър момент . Ювентус е голямо име с фантастични играчи . Този сезон те показаха , че по - възрастните играчи също имат лош късмет , но ако погледнем към техните нападатели , ще видим , че са фантастични . Миналата година играх два полуфинала с Хамбургер и Диего бе човекът , който направи разликата за Вердер Бремен в Купата на Германия и в турнира за Купата на УЕФА . Сега той ще се опита да направи същото за Ювентус . "
От страна на Юве всички са оптимистично настроени и казват , че отбора отива за победа в Холандия .
ДИЕГО
" Сега , когато отново опитахме вкуса на победата , не искаме да спираме , да не говорим какво предизвикателство е да се изправим срещу Аякс . Няма да бъде лесно да се играе на " Амстердам Арена " , но съм убеден , че Юве може да се справи . Ние отиваме там за победа . Имахме едни планове за сезона , но те не донесоха резултатите , на които се надявахме . Да играеш на международно ниво обаче е винаги добра мотивация за достойно представяне . Това ще бъде трудна среща . Аякс е силен отбор и е легенда в холандското първенство и в Европа . Но ние трябва да имаме доверие в себе си . Ювентус притежава средствата , които ще ни помогнат да спечелим . "
ЛЕГРОТАЛИЕ
" Аякс са силен отбор , но и ние не сме слаб отбор . Това , че имахме проблеми не променя факта , че Ювентус е голям отбор със силни играчи . Ние работим добре с новия треньор и целта е да се издигнем този сезон . Има на какво да стъпим , за да имаме претенции за добро представяне . "

Мачът между Аякс и Ювентус е днес от 20 : 00 часа и ще бъде предаван пряко по PRO BG

Няма коментари: