петък, 26 февруари 2010 г.

ДЗАКЕРОНИ


" Тази вечер е важно , че преминахме в следващия кръг на турнира . Ние се опитахме да отбележим и имахме няколко възможности , но не успяхме . Завършихме 0 : 0 , но продължаваме напред в турнира . Аз предпочитам да вървим напред , въпреки че не победихме . Мело и Де Челие не са в необходимата форма , но се надявам да започнат да играят както трябва . "
За смяната на Диего и неговото недоволство Дзакерони казва :
" Диего е бил недоволен при смяната ? Не съм забелязал такова нещо , но още на следващата тренировка , ще го попитам . Ще поговорим с него , но неразбирам защо е бил ядосан . Никои не обича да бъде сменян , но разбира се няма да има проблем с това . "

" В последните няколко седмици почти всички играчи са на едно ниво и аз правя избор в последния момент . Очаквам играчи като Трезеге и Каморанези да преоткрият най - добрата си форма . Качествени играчи като Диего , Кандрева и Дел Пиеро са ми много нужни през целите 90 минути . Индивидуалните им изпълнения определят играта на отбора , но понеже футболът е колективна игра и за да вървим напред трябва да мислим за цялата група на терена . Якуинта тренира с тимът вече втора седмица и ако всичко върви добре очакваме скоро да е на линия . "

Няма коментари: