вторник, 26 май 2009 г.

ОФИЦИАЛНО ДИЕГО Е ИГРАЧ НА ЮВЕНТУС



ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ЮВЕ СЪОБЩИ , ЧЕ ДИЕГО ВЕЧЕ Е ИГРАЧ НА ЮВЕ !!!

Сайтът на италианския Ювентус официално съобщи новината, че бразилският футболист на Вердер (Бремен) – Диег вече е собственост на тима от Торино, като общата сума, която Юве ще трябва да заплати за него възлиза на 24,5 млн. евро. Тя ще бъде внесена на три пъти, по приблизително 8,2 млн.
„Много съм развълнуван и щастлив, че се присъединявам към име, каквото е Ювентус. Сега ще имам възможност да разбера дали футболът в Серия „А” е наистина един от най-трудните или не. Винаги съм мечтал да дойда тук, в Юве. Това бе юношеската ми мечта. Надявам се на много успехи с клуба”, бяха първите думи на Диего, като футболист на Ювентус.

Жан-Клод Блан доволен от трансфера на Диего

Директорът на Ювентус Жан-Клод Блан изрази задоволството си от привличането на бразилската звезда на Вердер (Бремен) Диего. Днес той официално се превърна в първия летен трансфер на „бианконерите”, които трябва да платят за услугите му 24.5 милиона евро. Договорът му със „старата госпожа” е за пет сезона и ще изтече на 30 юни 2014 година.

„Първо искам да заявя, че съм много доволен от трансфера на Диего в нашия тим. С прекрасната си техника той ще бъде страхотно попълнение в нашия състав. Винаги сме казвали, че целта ни е да купуваме млади играчи или такива с шампионски амбиции, а Диего е прекрасна комбинация от двете. Той притежава голям опит и съм сигурен, че ще има голям принос за това Ювентус отново да започне да печели титли”, каза Блан пред официалния сайт на клуба.

4 коментара:

Анонимен каза...

Още една звезда в Юве . Браво Диего ! Надявам се да ни радваш много години .

neel каза...

FORZA JUVE !!! Диего да си жив и здрав и да помогнеш отново да сме на върха .

Анонимен каза...

Новия Зидан .

Анонимен каза...

Страхотна инвестиция,бъдещото е пред него искам да го гледам поне 10 години в Ювентус.