петък, 31 август 2012 г.

Никлас Бендтнер


Никлас Бендтнер официално предмина под наем от Арсенал в Ювентус . В договора за преотстъпването има опция за закупуване срещу 6 милиона евро през следващото лято .

" Сега най - накрая мога да кажа , че съм футболист на Ювентус . Много съм горд и нямам търпение да изляза на терена с черно - бялата фланелка . Надявам се да имаме невероятни момент заедно . Искам да разкрия напълно потенциала си и да покажа най - доброто , на което съм способен . "



2 коментара:

Семигод каза...

на Марота едва ли не му е ясно, че топ нападател не се купува за 5-10 милиона, за това сега си имаме Бенднер ... :)

neel каза...

Ще напиша това , което написах като лично мнение във форума . Искам да изкажа моето мнение по въпроса . Голяма част от вас плюят Марота и ръководството , че не сме взели Йоренте , Хълк , Кавани , Ван Перси , Суарес ... Вие виждали ли сте 36 - 40 мил . евро на едно място ? Аз не ! Това са много , много пари . Ние имаме президент и борд на директорите , а не собственик с петролни кладенци или собственик , който притежава цяла Чукотка . Няма как да дадем 30 - 40 мил . за един човек , като можем за тези пари да вземем двама играчи , които да вършат страхотна работа и да носят фланелката на Юве с гордост , а не за пари . Тези играчи , които струват 35 - 40 мил . евро искат и големи заплати , по - високи от тези на Джиджи , Маркиза , Киело и т.н., а това ще създаде много дразги в тима . По - добре да имаме отбор и сплотен колектив , в който всички си помагат и са приятели , а не някое леке , което да мъти водата . Сити , ПСЖ , Реал , Челси и т . н . имат страхотни играчи като единици , но никога няма да имат ОТБОР ! В Юве всички са колектив , отбор ! Имаме спойката , имаме ОТБОР ! Това от мен , надявам се да не съм обидил никой .
FORZA JUVE !
Ето това може Бендтнер , а с халфове като Пирло , Маркиза и Видал зад него , ще се развихри . Аз вярвам в него , все пак ще носи екипа на Юве .http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=tno9qTMHPL8

Ще имаме " перла в короната" , но трябва още малко време .Тези няколко сезона , в които не можехме да играем в евротурнирите и с тези слаби представяния , новия стадион - ни дръпнаха малко назад . Има време - скоро Юве ще е на върха в Европа ! Имаме гръбнака , трябва ни още малко време .