петък, 31 август 2012 г.

Бендтнер


Искам да изкажа моето мнение по въпроса . Голяма част от вас плюят Марота и ръководството , че не сме взели Йоренте , Хълк , Кавани , Ван Перси , Суарес ... Вие виждали ли сте 36 - 40 мил . евро на едно място ? Аз не ! Това са много , много пари . Ние имаме президент и борд на директорите , а не собственик с петролни кладенци или собственик , който притежава цяла Чукотка . Няма как да дадем 30 - 40 мил . за един човек , като можем за тези пари да вземем двама играчи , които да вършат страхотна работа и да носят фланелката на Юве с гордост , а не за пари . Тези играчи , които струват 35 - 40 мил . евро искат и големи заплати , по - високи от тези на Джиджи , Маркиза , Киело и т.н., а това ще създаде много дразги в тима . По - добре да имаме отбор и сплотен колектив , в който всички си помагат и са приятели , а не някое леке , което да мъти водата . Сити , ПСЖ , Реал , Челси и т . н . имат страхотни играчи като единици , но никога няма да имат ОТБОР ! В Юве всички са колектив , отбор ! Имаме спойката , имаме ОТБОР ! Това от мен , надявам се да не съм обидил никой .
FORZA JUVE !

Ето това може Бендтнер , а с халфове като Пирло , Маркиза и Видал зад него , ще се развихри . Аз вярвам в него , все пак ще носи екипа на Юве . 








Ще имаме " перла в короната" , но трябва още малко време .Тези няколко сезона , в които не можехме да играем в евротурнирите и с тези слаби представяния , новия стадион - ни дръпнаха малко назад . Има време - скоро Юве ще е на върха в Европа ! Имаме гръбнака , трябва ни още малко време . Аз вярвам в ръководството , защото през миналия сезон се демонстрира , че се работи здраво . ШАМПИОНИ СМЕ ! Това не е малко . Не забравяйте , че ние сме Юве и не трябва да се страхуваме от никой . Имаме колектив , това е най - важното .

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS !

7 коментара:

omninoob каза...

Абе от това клипче става ясно че поне има добър удар както с левия така и с десния крак ! :Д

neel каза...

:)

neel каза...

Щом Венгер го хареса и трансферира в Арсенал , не е случаен играч .

Анонимен каза...

Въобще не съм съгласен с Neel.В съвременния футбол трябва да инвестираш сериозни пари за да постигнеш някакви успехи. Колектива си е колектив но трябват и класни попълнения! Не знам дали в Челси и Реал има колектив и доколко са Отбори но е факг че постигат успехи в Европа а не в уреденото корумпирано италианско първенство. Юве кога ще спечели ШЛ! В близките 20 години надали! А дотогова има да дърпаш сополи пред компа драги ми Neel, да си пишеш статийки за дел пиеро и да се надяваш на някакъв значим успех.

neel каза...

Скоро , ще имаме успех в Европа "Анонимен" . Според теб трябва шефовете на Ювентус да извадят 150 мил . евро и да вземат 5 четирима играчи . Аз не искам Юве да е като Сити , Реал , ПСЖ или Челси , ти ако искаш викай за тях . А това , което пиша в блога си е мое лично мнение и не ангажирам никой с него , освен това тона ти нещо не ми допада . Щом не ти харесва блога и статийте , не е задължително да ги четеш !

Анонимен каза...

Подкрепям neel, от няколко години чета блога, много труд хвърля , за да публикува веднага всичко интересно за Юве.
Моето мнение е някъде по средата, когато доидоха недвед, зидан, давидс, буфон,тюрам и др. не мисля , че ги взеха за по 5-6 милиона.Определено и не мисля, че 40 милиона си заслужават за който и да е (освен Меси да кажем), трябва да се налагат и млади таланти, но един трансфер за 20 милиона може да си позволим. Лошото е , че шейховете и мафиотите много вдигнаха цените :(

neel каза...

Според мен , Мишел Платини е прав за футболният феърплей . Не може някой отбори със собственици шейхове и разни олигарси да вдигат изкуствено цените на играчите , Не е реално да се дават по 45 мил . евро за играч . Колкото до трансферната политика на Юве , донякъде съм съгласен , че има вариант да се дадат примерно 20-22мил . евро за играч . Ръководството обаче , както всеки вижда , иска да има средства за издръжката на клуба и за това по - голяма част от играчите се взимат на траншове или със опция за закупуване . Не забравяйте , че нашият стадион си е на Юве - Ювентус Стейдиум - няма име на спонсор , което да носи . С това , според мен трябва да се гордеем . Предишните сезони бяха тежки и това сега оказва влияние на бюджета . Скоро всичко , ще е ОК .