понеделник, 20 август 2012 г.

Милан - Ювентус 2 : 3






Артуро Видал 

"Малко ни липсва, за да навлезем в шампионска форма и да покажем най-доброто от себе си. Мачът срещу Милан беше важна проверка преди началото на новата кампания. Готови сме за старта на първенството и сме готови да защитим титлата си."

Клаудио Маркизио 

"Какво ми направи впечатление в Погба? Той ще стане голям играч в бъдеще. Момчето има наистина много качества.  Освен това идва от голямата академия на Манчестър Юнайтед. Времето е на негова страна. Той трябва да се опита да си извоюва колкото се повече игрово време. ие спечелихме много, докато бяхме заедно в академията. Сега отново сме заедно. Играли сме доста време със Себастиан в Примаверата. Сега той се завърна тук, при нас."

Масимо Карера

"Учуден съм от представянето ни. Момчетата бяха доста уморени, след като в събота направихме доста здрави тренировки. Въпреки това, бихме Милан с лекота, това е много радващо. Хареса ми, че момчетата играха като отбор. Помагаха си и показаха задружност на терена. Мароне и Погба играха добре, но са още много млади и имат още много неразкрит потенциал. Трябва да продължат да работят усърдно"






Няма коментари: