петък, 17 август 2012 г.

Йоренте


Първото предложение е отхвърлено ! Йоренте все още е цел номер едно за Ювентус . Според информации на TVE , ръководството на Атлетик Билбао е отхвърлило оферта от 16 милиона евро на Юве . За испанският клуб тази сума е твърде малка за нападателя . Исканата сума от баските е около 20 / 22 милиона евро . Очакват се информации около развитието на трансфера .

В последните информации в испанските медии се казва , че днес и утре трансферът на Йоренте , ще е факт . Нападателят се очаква да свика пресконференция , за да я разкрие за ситуацията и може би да обяви , каква ще бъде следващата му дестинация . Ръководството на Ювентус продължава да работи по привличането на играча .

Ювентус вече има споразумение с Йоренте , но ръководството на Атлетик Билбао отказват да продават нападателя . Фернандо е решил , че той иска да напусне и иска да играе за Ювентус . Йоренте е обявил , че не се интересува от Арсенал или от друг клуб в Англия . Той иска да играе в Серия А .
Според испанските медии , това се дължи на почти 100 % трансфер на Хави Мартинес в Байерн за 40 мил . евро . Сега Билбао искат да задържат Йоренте в състава си или да вземат 36 милиона евро за него . Очакват се подробности . 

Няма коментари: