четвъртък, 28 април 2011 г.

Възраждането на Ювентус



Според информации в италианските медии , ръководството на Ювентус има намерение да възвърне старата слава на клуба и да направи отбора отново не само фактор в италианския футбол , но и в Европа . Според информации в торинския Tuttosport , на 11 май в Торино ще се проведе заседание на Съвета на директорите на Ювемтус , където ще се разгледа въпроса за влагане инвестиции в размер на 100 милиона евро , които ще са предназначение за развитието на клуба и осъществяването на истинска революция . Бъдещия стадион , ще е готов догодина и това допълнително , ще улесни ръководството , като вече няма да се влагат средства за строителството , а ще започнат да се печелят пари от новото съоръжение . Новият стадион на Юве , ще е най - новото и модерно спортно съоръжение в Италия , а и в света . Очакват се много рекламодатели и приходи за клуба след откриването на новия стадион . Основно дебатите на събранието на 11 май , ще бъдат около това , дали да се закупят нови играчи или да се погасят дълговете , които в момента клуба има . Според информаиите в италианските медии , ще се обсъди финансовата политика за следващата година , а също така и  въпроси от живота на клуба , сред които заема и въпроса с бъдещето нтреньора на отбора Луиджи Дел Нери .
В момента дълговете на " Старата госпожа " възлизат на 60 милиона евро и основната причина те да бъдат натрупани са лошите резултати на тима и неучастието му в Шампионската лига . Като цяло , шефовете и феновете на отбора са неудовлетворени от изминалия и предишните сезони и липсата на трофеи , но според информациите , ще направят всичко възможно през следващата година Юве да се бори за Скудетото .
В момента Ювентус е на седмо място в класирането с 53 точки и четири кръга преди края на шампионата , единствената цел пред клуба е борбата за влизане в зоната , даваща право на участие в турнира Лига Европа . Очаква се събранието на 11 май да даде повече светлина около бъдещото възраждане на отбора и да се даде официална информация за бъдещите средства , които ще бъдат предвидени за трансфери и подсилване на Ювентус . При всички случай се очаква през следващия сезон отбора да е с нов треньор , нормална селекция и продажба на доста от сегашните играчи .

 Вариантите за бъдещ треньор на Ювентус за момента , италианските медии определят така :


Mancini , Spalletti , Mazzarri , Villas Boas

 Но в никакъв случай не се изключва и варианта Марчело Липи да застане отново начело на Юве , което е мечтата на голяма част от тифозите . 

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE


Няма коментари: