събота, 23 април 2011 г.

Акуилани


Алберто Акуилани заявява , че иска да остане в Ювентус . Акуилани също така казва в интервю , че би се радвал много ако си партнира в халфовата линия на Ювентус  с Андреа Пирло през  следващия сезон . Той е под наем в Ювентус от  Ливърпул , с опция за закупуване от около 16 милиона евро . Преди дни обаче мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш сподели , че ще разчита на италианския халф през  следващия сезон . Ето какво казва треньора на Ливърпул : 

" Когато хората говорят за следващия сезон съм изненадан , че не спонменават Акуилани . Сякаш всички са забравили за него . Знам , че Алберто се справя много добре в Ювентус , когато сезонът свърши той ще се завърне при нас . Акуилани е футболист на Ливърпул и аз ще разчитам на него през следващата кампания . Понякога той не се справя добре , но в други моменти показва класа . Със сигурност мога да кажа , че Акуилани прави отличен сезон в Ювентус . " 

Ето и какво казва Алберто Акуилани в интервю за италианските медии : 

" Моето желание е да остана в Торино и да спечеля много титли , наистина много . Знам , че резултатите говорят , че това е много трудно , но Ювентус е проект , който винаги ще побеждава . Аз живея с тази мисъл и нямам никакви съмнения . Ние не сме далеч от добрите отбори . Би било фантастично да заиграем заедно с Пирло в средата на терена за Ювентус . Той е превъзходен футболист и негова игра ще ми помогне да израстна много . "

Няма коментари: