сряда, 27 април 2011 г.

Трансфери


Ето и последните новини около бъдещи трансфери в Юве . Според информации в италианските медии , ръководството на Ювентус е в преговори за размяна на играчи с Лацио . Според информациите двата клуба  са започнали преговори за размяна на играчите Мартинез и Амаури за Щефан Лихщайнер и Стефан Раду . Другите информации са за това , че ръководството на Ювентус , ще се опита да привлече Карим Бензема през лятото . Ето какво казва в интервю агентът на ФИФА Ернесто Бронцети :

" Бензема ? Сега в Реал се завърна Игуаин , което прави титулярното място на Бензема почти невъзможно . Той без проблем може да бъде трансфериран в Ювентус . Да Юве няма да играе в Шампионска лига , но невярвам това да е сериозен проблем . Бензема е една от трансферните цели на Ювентус и ръководството на клуба , ще направи всичко възможно , за да осъществи този трансфер през лятото . Според мен дори ръководството на Юве , ще се опита да вземе и Ласана Диара , които е страхотен полузащитник . Според мен и за него няма място в Реал . "

Според информациите , ръководството на Ювентус е било много близко до трансфер на Бензема през зимата , като преговорите са стигнали до това , Бензема да бъде взет поднаем с опция за закупуване през лятото , но травмата на Игуаин е провалила преговорите .

Няма коментари: