сряда, 27 април 2011 г.

Треньор


Според последни новини в италианските медии , мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е информирал неофициално ръководството на Ювентус , че е готов да застане начело на тима през следващия сезон . Според информациите той е заявил , че с удоволствие би работил в Юве , ако получи предложение за това , и ако условията са подходящи . Едно от условията на Манчини според медиите е Павел Недвед да получи по - висок пост и повече правомощия в клуба . Освен това , той настоявал Ювентус да възстановят взаимоотношенията си с агента Мино Райола . Освен това , Манчини е поискал голям бюджет за трансфери в случай , че застане начело на Юве през лятото . Според информациите , ръководството на Ювентус в момента планират бюджета си за нови покупки и се очаква в скоро време да дадат отговор на мениджъра на Сити какви суми ще бъдат предвидени за трансфери . Според непотвърдени информации Манчини се е срещнал с представители на Юве в Лондон на 13 април и двете страни са разговаряли . Според медиите Манчини се е видял с директора на Юве и бивш негов съотборник в Лацио Павел Недвед , един от спортните директори Фабио Паратичи , както и агента Мино Райола , с които са в много добри отношения .

4 коментара:

Unknown каза...

ако тоя боклук е следващия треньор няма гледам мачовете,само livescore. че пък и ще ми поставя и условия тоя служебен смешник,да ми доведе и циганина балотели каде немои един потник да си сложи

neel каза...

:)
Коментарът ти ми хареса много

neel каза...

Лично според мен , ръководството да си определи една среща с Марчело Липи и да го помолят да помогне на отбора . Но и на Липи трябва да бъдат осигурени средства за трансфери , които и да стане треньор , за следващия сезон трябват сериозни средства за добри трансфери . Според мен е не важно да се пръскат пари в стил Реал и Ман Сити , трябва да се подберат точните играчи , които да си паснат и да са отбор . Според мен е и задължително връщането в отбора на Джовинко и да се даде шанс на млади момчета , дори и като резерви за по 15 - 20 мин . Не трябва да се похабяват талантите на Юве . Ако продължават така не ни чака нищо добро . Чиро Имобиле , Eспозито , Яго , Гароне , Филипо Бониперти , Илари и още няколко момчета от примавера имат място в А отбора според мен .

bobi turboto каза...

Тези момчета до сега трябваше да са наложени като Маркизио.Но слабото ръководство водеше слаби треньори който ги беше страх да го направят,и така вече 4 години се лутаме и започваме отначало.