петък, 22 април 2011 г.

Марота за бъдещите трансфери


" Модрич ли ? Той е интересен играч , но ние следим много състезатели . Неймар и Тевес ли ? Те са двама страхотни футболисти , които всеки отбор иска , включително и Ювентус , но ние трябва да обмислим икономическите аспекти . " 

 Последни информации за бъдещи трансфери според италианските медии :

Според информациите в италианските медии , генералният мениджър Бепе Марота  е заявил  преди няколко дни , че Ювентус планува да привлече нови играчи през лятото .  Според информациите Пирло е сред топ приоритетите на Юве и фактът , че договорът му изтича през юни , прави идеята за свободен трансфер твърде примамлива за ръководството на Ювентус .
Освен Пирло в медиите се появиха информации за сериозен интерес и към Монтоливо  от Фиорентина . Агентът на Рикардо Монтоливо обяви , че играчът иска да изслуша предложенията това лято .
Според последни информации , ръководството на Ювентус проявява много сериозен интерес към универсалния халф на френския Нанси Алфред Н'Дайе . Другото име на играч , което се свързва с трансфер в Юве през лятото е това на Алберто Джилардино , като се смята че средствата за неговия трансфер , ще бъдат набавени от продажбата на Сисоко и Амаури . Останалите имена , които са в списъка на ръководството на Юве за трансфери тези на 17-годишния Габриел Апелт от бразилския Резенде и Абел Ернандес от Палермо .

2 коментара:

bobi turboto каза...

С такива компромисни решения,и лутане незнайно на къде,още дълго ще сме в това положение,за съжаление.

neel каза...

Дано да не си прав , но и аз започнах да се притеснявам вече за Юве .