четвъртък, 30 декември 2010 г.

Историята на Ювентус


Вече е на лице най - новата книга посветена на историята на Ювентус - " Комплекс за превъзходство " . Това е най - пълно описаната история на Юве , с много илюстрации и допълнителни материали . Според информациите това е един вид енциклопедия със 685 страници , в които е събрана цялата история на клуба от основаването  през 1897 до наши дни . Книгата е написана от Принчипио Паолино и има всичко , което един истински фен трябва да знае , спомени и любопитни факти , герои на отбора през годините , представяне на отбора в шампионата сезон по сезон. Сравненията с италиански и чужди отбори , всички почести и титли , спечелени от Юве . 
 

10 коментара:

Alesandro Del Piero каза...

anonimniq palq4o kade si be mom4e nali mnogo plueshe del piero koi e na koricata na istoriqta na juve ti li be ??? aaa???

Анонимен каза...

Тук съм бе малък ебалник! Нали ти казах да ходиш да се ограмотяваш помаче! Каква е тая маймуница на която си драскал! Сигурно си си мислил че като не пишеш на кирилица няма да си личи неграмотния ти пост! Личи си от самолет! Трябва ми отпуска да го разчета! Казах ти като навършиш пълнолетие и се ограмотиш тогава да пишеш тук! А пък за Дел Пиеро поставянето му на корицата е най-големия успех след титлата на Серия Б в последните 5-6 години! На пролет като не се класираме за ШЛ заради малоумието на шефовете да го разкарат и да вземат някой класен нападател пак ще се покриеш мишок!

neel каза...

Ще ви помоля да спазвате добрия тон и да коментирате , а да не се обиждате и заяждате . Това е блог посветен на Ювентус и феновете на отбора . Нямам желание блогът да се превръща във форум със заяждания и нападки . Всички сме фенове на Юве , а ако някои не са нямат място тук . Благодаря .

Alesandro Del Piero каза...

Компа от който писах нямаше кирилица ,няма кво да ти говоря фактите сами говорят за Дел Пиеро.СМЕШНИК СИ ХА ХА =]и съм пълнолетен междодругото

Анонимен каза...

"МЕЖДОДРУГОТО" рязана пишко продължаваш да потвърждаваш колко неграмотен мангал си! Пише се" Между другото" калпак, с буквичката"у' и разделени двете думи една от друга. И на кирилица да пишеш и на латиница си оставаш същото неграмотно тъпо парче! Кои факти говорят за Дел Пиеро! Че за 17 години кариера в Юве има едва 2 международни трофея! Какво да обяснявам на невеж помак като теб! Връщай се в първи клас келеш!

Alesandro Del Piero каза...

Minutes played 51390
Goal 310
Trophy 20
Top goalscorer 4
Hяма да говоря повече, и да калпак съм , а ти фес =}

Alesandro Del Piero каза...

Поздрав от Drughi Bianconeri curva nord , специално за теб рязан! http://www.youtube.com/watch?v=4fc5Bjx5kzI&feature=related

Анонимен каза...

Международни трофеи фес! Знаеш ли значението на думата "международни" или и това трябва да ти обяснявам. Или си мислиш че само Дел Пиеро е печелил Скудето или някоя Суперкупа на Италия в историята на Юве!

Alesandro Del Piero каза...

Фес си ти както казах , аз съм калпаче хихи.АЛЕСАНДРО ДЕЛ ПИЕРО АЛЕЕ !

neel каза...

Спазвайте добрия тон,моля.Не е нужно да се обиждате.