сряда, 1 декември 2010 г.

Фелипе Мело


Според последни информации в световните медии , е възможен евентуален интерес от Реал Мадрид към Фелипе Мело . Сайтът 4-4-2.com съобщава , че ръководството на Мадрид , след унизителна загуба от Барселона , планира да засили халфовата си линия със силен играч , които да ръши играта на противника . Мело е с договор , който го свързва с Ювентус до 2014 г., но ако офертата на Реал си заслужава , Бепе Марота и ръководителите на Ювентус може да дадат съгласие за продажбата на бразилския играч . Според някои медии ,  Джиджи Дел Нери също ще е готов да се раздели с Мело , като се предполага , че Юве може да го продаде на Реал за 30 милиона евро и това може да се случи още през януари . За сега всичко са само слухове и няма нищо официално .

3 коментара:

Анонимен каза...

Spored men Juve netrqbva da prodavat Melo tozi sezon igrae mnogo dobre i spored men 6te stava vse po dobur i 6te e mnogo polezen tui 4e dano sa samo sluhove. FORZA JUVE

neel каза...

И аз съм на мнение , че Мело много повиши формата си и трябва да бъде задържан . Един трансфер на Сисоко ми изглежда по - логичен .

Andreanov каза...

Suglasen sum s vas