понеделник, 13 декември 2010 г.

Ювентус - Лацио 2 : 1


Коментари след мача 


Дел Нери : 


" Смятам, че победата ни е заслужена, тъй като изхабихме много енергия за да атакуваме до последната минута. Успехът е изключително емоционален за нас, защото го желаехме наистина много. Точно в такива мачове си личи истинската класа на един отбор. Поздравявам и отбора на Лацио, към който таим голям респект, и който се представи отлично в този двубой.Имайки предвид начина, по който постигнахме тази победа, това ни дава допълнително самочувствие и вяра, че можем да се преборим за нещо голямо този сезон. А относно Буфон, той си остава голяма звезда за клуба и аз продължавам да разчитам на него. Очакваме завръщането му с отворени ръце, но искам да подчертая, че никой в Ювентус не е незаменим, защото отборът е по-важен от отделния играч. "


Джорджо Киелини


" Смятам, че сезонът до момента за нас е страхотен. Тази вечер постигнахме уникален успех, който ни позволи да се изкачим на второто място. Трябва да призная, че бе изключително вълнуващо да стигнем до победата по подобен начин в последната минута. Все още сме далеч от Милан, който също се представя невероятно от началото на сезона, но ние сме длъжни да се борим във всеки мач и да видим докъде можем да стигнем. "
Милош Красич

 " Аз съм много щастлив  за това , че успях да отбележа победния гол в този мач . Ние бяхме длъжни да победим . Аз съм доволен от резултата и от играта на отбора като цяло . Това беше важен момент за Ювентус . Сега ние се намираме на второ място , но сме способни да се борим и за първото . Трябва да не изпускаме късмета и да се стараем да взимаме три точки от всеки мач . " 



Репортаж от мача : 





ЮВЕНТУС - ЛАЦИО 2 : 1

1:0 Киелини 2
1:1 Сарате 14
2:1 Красич 94

ЮВЕНТУС : Сторари , Сьоренсен , Бонучи , Киелини , Гросо , Красич , Мело , Акуилани (89 Сисоко) , Маркизио (66 Пепе) , Куалиарела (69 Дел Пиеро) , Якуинта

ЛАЦИО: Муслера, Лихтщайнер, Биава (61 Диаките), Диас, Каванда, Броки, Матусалем, Маури (87 Маури), Ернанеш, Сарате (90 Дел Неро), Флокари

СуперКрасич
GRAZIE MILOS

Няма коментари: