неделя, 12 декември 2010 г.

Ювентус - Лацио 2 : 1


2' GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL CHIELLINI

14' ZARATE 1 : 1




49' GOOOOOOOOOOOOOOL MILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSS KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASIIIIIIIIIIIICCCCCCCC

16 коментара:

omninoob каза...

ГООООООООООООЛ !!! КРАСИЧЧ !!!!!

FORZA JUVE !!!

Анонимен каза...

Каква емоционална вечер!!!!

GRANDE JUVE

neel каза...

Страхотен мач на Юве играта на отбора ми хареса много , а и този гол на Красич в последните секунди направо ме разтърси . Браво на момчетата . С малко повече късмет можехме да победим със сериозен резултат .

Анонимен каза...

Според мен не трябва да се изпада в излишна еуфория все едно сме спечелили ШЛ. За мен мача беше доста посредствен, както повечето продукции на отбора до момента. Разликата от миналата година е че с доста по-слаб отбор имаме много късмет в мачове които не трябваше да вземем. Два щастливи рикошета в Дженоа, тотално надиграни и геройско опълчение в Милано, с Катания определено уговорен мач ( ще си върнем жеста като отпаднем за купата на Италия). Определено на отбора му липсва качествен офанзивен халф ( защо ли продадохме Диего), отборът играе някакъв хаотичен футбол неотговарящ на марката Ювентус, защитата и нападението няма какво да ги коментирам, всички виждат проблемите там! Светъл лъч е че Дел Нери е дошъл малко на себе си и в интервю казва че на Дел Пиеро вероятно няма да бъде удължен договора тъй като е на 37 а ще се търси алтернатива с някой млад и переспективен. Лошата новина е че можем да се разделим с Буфон. И колеги правите много лошо впечатление! Когато Юве пада или отпада( пример ЛЕ) се покривате и никакви коментари. Бият ли обаче даже средняшки отбори изпълзявате от дупките си и почва голямото надъхване. Бъдете по-умерени!

bobi turboto каза...

Съгласен съм до някъде,но както критикуваме така трябва и да подкрепяме отбора.Така,че както обвиняваш в крайна еуфория,така ти си на другата крайност.

Han Sollo каза...

НЕ съм съгласен с мнението, че отбора е по слаб от миналата година, дори е обратното. И това го твърдя не заради класирането ни, а заради самата игра. Освет това в начина по който играем тази година Диего не само, че не липсва, но и няма място в отбора и не бих го заменил за никой от цетралните ни халфове в момента. Просто използваме "крила", което, Ферара явно не искаше да прави с оглед цялостната му селекция и начин на игра. Лично мен играта с "крила" винаги ми е носила удоволствие и се възхищавам на работата на Дел Нери до момента. Той не случайно привлече четири типично такива футболисти през лятото, Пепе, Красич, Ландзафаме и Мартинес. Мисля, че и самия Дел Нери е наясно, че му трябва ляво крило като Красич, но тъй-като сега няма такова, тази роля играе Маркизио. Той ще се върне в центъра, когато привлечем правлиния футболист, в което не се съмнявам. Не смятам, че сме хаотични. Напротив сега има кокретни идеи, за разлика от миналата година когато демонстрирахме атифутбол. КАто цяло за мен годината е преходна с оглед цялостната визията, стратегия, финанси и идеи на отбора под ръководството на Дел Нери и Марота. Важно е да останем в тройката, което ще ни гарантира ШЛ. Сматам, че следващата година ще се върнем към истинските си корени.

neel каза...

Лично според мен играем добре . Все пак отбора се гради . На мен лично Диего много ми липсва , понеже ми беше един от любимите играчи . Според мен обаче без него Юве играе по - добре . Когато Диего играеше на всички наши противници беше ясно , че всяка топка , ще минава през него и той е единствения играч , които захранва нападателите . Сега играем с крила , а и в центъра при отсъствието на Диего и с тази схема на игра нивото на Маркизио и Мело се вдигна много . Освен това и Акуилани показава страхотна форма . Наистина на отбора са му нужни още поне 4 - 5 качествени попълнения , като задължително ни трябват двама добри нападатели . Колкото до Дел Пиеро според мен той дори и да не играе трябва да е в Ювентус . Дали ще е на резервната скамейка или в ръководството Ювентус има нужда от Алекс . Всички играчи на тима споделят , че той помага много на отбора и аз съм на мнение , че Дел Пиеро има още какво да дава на тима . Това че е на 37 или 40 Алекс си е Алекс . Голям играч и голям човек , които милее за тима . Според мен Джиджи трябва да остане в Юве , а Манингер да бъде трансфериран . Със Сторари , които е страхотен вратар и Джиджи мисля , че поне с вратарския пост няма да имаме проблем , но е нужен и млад вратар дали това ще е Марио Кирев или друга младо момче от Примавера , но ръководството трябва да започне постепенно да налага и млад вратар в тима . Този сезон аз лично , ще съм доволен на класиране в зона Шампионска лига , а ако стане и нещо повече е добре дошло . За другия сезон обаче на всички е ясно , че на отбора ще му е нужна добра селекция и прочистване на тима и сезон 2011 / 2012 трофей .

FORZA JUVE !!!

Alesandro Del Piero каза...

анонимния , момче ти имам чуството че не си от юве или си сляп или се правиш на такъв отбора е много компактен играе страхотен футбол и мисля че с едни качествени попълнения през зимата скудетото е наше ... и как може да мислиш така за Дел Пиеро незнам ти за мен не си ювентинец все едно интеристите да мразят санети дори и на 37 те са важна част от отбора влиза и решава мача а и дори да не влезне само с опита си и харизмата си тои дава много увереност на по младите незнам дали редовно четеш блога но мисля че и пепе и красич казват в интервютата колко му се възхищават и че се учат от него ...

Alesandro Del Piero каза...

а за буфон според мен трябва да бъде продаден , 12 милиона заплата е прекалено много мисля че сторари взима 2,5 а до сега не му отстъпва по нищо.да го продадът и да привлекат маркети или адлер от леверкузен ... а и + тва той е на години и пропуска всяка година доста време заради контузии

Анонимен каза...

Дeл Пиеро, или си прост или малоумен или си нямаш хал хабер от историята на Юве! Най-вероятно и трите.Буфон бил на години и често пъти контузен! Дел пиеро в цялата си кариера колко пъти е пропускал по няколко месеца на сезон! По колко мача пропуска последните години! Сигурно защото е първа младост. И най-важното играе без пари за любимия си отбор. 6 млн евро на сезон! Буфон бил стар за вратар на 30 години а Дел Пиеро ще го търпим до 50 да се тътри по терена! Колко мача има изиграни цели този сезон. Дел Пиеро и Бекъм са най-надценените футболисти в съвременния футбол. Най сте ми смешни такива разбирачи коиато гледате футбол от 5-6 години и си мислите че Дел Пиеро е най-големия! Гледал си Платини, Бониек,Ширея, Тардели, Дзоф, Баджо, Виали, Раванели, Паоло Роси, Зидан, Давидс, Трезеге и много други че точно тоя куц катър го обявихте за най-добър! Мое право е кого да харесвам и кого не. Това не ме прави по-малко фен на Юве! И не ми излизай с тезата че е голям голмайстор. За тези 17 години сигурно 70% процента от головете са му ог дузпи и фалове. И в заключение понеже отбора играе извънземен футбол отпаднахме от ЛЕ в група с Лех и Залцбург ! И не ми се четат глупости че отбора нямал нужда от тоъзи трофей при положение че от 1996 не е печелил нищо в Еm,enfoвропа! Както и че годината е преходна! 5 години вече сме в преход и все нищо! Forza Juve!

bobi turboto каза...

За прехода и ЛЕ съм съгласен,незнам защо толкова мразиш Дел пиеро,ама много-бъркаш по този въпрос.

Анонимен каза...

Не го мразя просто не го харесвам като футболист, прекалено надценяван е. Предполагам и на теб не ти допадат всички футболисти на Юве но си фен на отбора! Виждам те че си трезворазсъждаващ и разбираш за какво иде реч. Юве се е справял и без много по-велики играчи ще преживеем и Дел Пиеро. Просто му е време вече. Не виждам смисъл от играч който да заема място на скамейката само за по 20 минути на мач. Един Павка Недвед как можа да намери морал и да каже стоп макар че и той можеше да си живурка на скамейката. А и за мен беше много по-стойностен играч от Дел Пиеро.

bobi turboto каза...

Навлизаме в много-обширна тема,но за мен Дел пиеро,Тоти и Раул са уникални,и неса надценявани а напротив,ощетени са и то доста.

Alesandro Del Piero каза...

остави го този палячо бе ... той пък много разбира , няма какво да споря с теб и съм за Юве както се помня като човек и това кой са Юве и кой е Алекс Дел Пиеро съм го научил от баща ми и дядо ми и те са Ювентинци затова сигурно знам историята на Юве по добре и от теб и много повече съм се интересувал и съм чел ... и иди говори в торино така за Дел Пиеро да ти разбият празната глава ... защото хората ценят и почитат геройте на отбора :) не са като теб

Анонимен каза...

Дел Пиеро, малкия вместо да се пенявиш за твоя идол вземи се ограмоти малко. Сигурно си 17-18 годишен вече а не знаеш кога се пише главна и малка буква, кога препинателен знак ( ако знаеш какво е). За Дел Пиеро има време, налягай си парцалите над учебниците че като гледам какво ограничено и глупавато поколение сте тъжно ми става. А това което са ти разказвали дядо ти и баща ти повечето неща съм ги гледал, някои и на живо. Година и 8 месеца съм живял в Торино и още съм със здрава глава да чукам на дърво. Айде жив и здрав!

Alesandro Del Piero каза...

няма какво да споря с теб мога само да те съжелявам че мислиш така.Юве без Дел Пиеро не е същия Юве :) но какво да ти обеснявам ти сигурно си на 40 и с 3 висши и се имаш за голяма работа ... жив и здрав и ти ;)