събота, 14 април 2012 г.

Дел Пиеро заслужава още един сезон в Ювентус !


Според информация на Corriere dello Sport , капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро ще получи предложение от ръководството на клуба – да продължи договорът си за още една година . Тези информации идват от медийте , а на въпросите на журналистите към ръководителите в Юве , дали Алесандро Дел Пиеро ще получи договор се отговаря неясно . Все още няма нищо сигурно . Недвед обяви , че Дел Пиеро е емблема на клуба и че заслужава уважение и нов договор . Марота и президентът Аниели обаче мълчат по въпроса . Феновете разбира се са за нов договор и отправят послания към ръководителите в клуба да предложат договор за още една година на Дел Пиеро . Ако това не се случи , Андреа Аниели и Марота ще си навлекат гнева на тифозите и никога няма да им бъде простено . Алесандро Дел Пиеро определено доказа , че заслужава нов договор . Той е в перфектна форма , а за минутите които изигра отбеляза достатъчно голове и то важни . Ако не се предложи нов договор на капитанът , според италианските медии , той ще поеме в посока Америка . Според този вариант Дел Пиеро ще направи нещо подобно на Дейвид Бекъм и Тиери Анри , ще отиде да играе в САЩ и след края на сезона ще се завърне в Европа за няколко месеца . Ако това обаче се случи , ръководството може да очаква сериозни атаки от страна на тифозите . Искаме Алекс Дел Пиеро още един сезон в Ювентус ! Той го заслужава !

C`E SOLO UN CAPITANO !

6 коментара:

bobi turboto каза...

Дел Пиеро трябва да остане докато той реши да се откаже и да заеме пост в Юве като Недвед.А през това време трябва да се налага ето това момче,а не тъпаци като Бориело и прочие.http://youtu.be/0BYxxe4IF70

neel каза...

И аз съм на това мнение .

wonderfull91 каза...

Boniperti e 4oveka ot koga go 4akam da se razvie i da im pokaji kak se igrae i Rossi !!! Del Pi e Juve !!! toi shte kaji ko sh staaa!

neel каза...

Дано да се даде шанс на младите момчета като Бониперти , Роси , Имобиле , Пирес и т.н. Надявам се и Себа да е част от тима ни догодина . Дел Пиеро задължително трябва да бъде задържан за още един сезон !

bobi turboto каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
bobi turboto каза...

Boniperti също ме кефи,но имах предвид Cristian Pasquato