неделя, 22 април 2012 г.

Дел Пиеро


Ето и коментара на Алесандро Дел Пиеро по повод на желанието на някой фенове на Ювентус , фланелката с номер 10 да бъде извадена от употреба след края на кариерата на капитана . 

" Сред близо двадесет години в Ювентус съм много щастлив , че феновете ще запомнят всеки момент от моето приключение , но след мен ще има някой друг , тъй както е имало и преди мен . Поради тази причина , аз се противопоставям на факта , екипът с номер 10 да бъде изваден от употреба . Тъй като и аз съм израстнал с амбицията да го заслужа и нося , тази надежда заслужават и други момчета . "

4 коментара:

bobi turboto каза...

Голям!

wonderfull91 каза...

Velik! Glupost e da se izvadi nomera :) zna4i trqbvashe i 11 i 1vi :) dan govorim sled vreme i 8 i 3 :) gluposti :) Ima mom4eta koito shte zaslujat tazi flanelka koqto teji adski mnogo

Семигод каза...

абсолютно прав е! Така се слага бариера пред тези които ще го наследят :) Не е нужно да се вади номера той така или иначе ще остане в сърцата на феновете....:)

neel каза...

Капитанът отново доказа , колко голям футболист и човек е той . Може само да стискаме палци да го гледаме с екипа на Юве и през следващия сезон , а за в бъдеще да е в ръководството на клуба . Велик Алекс !