неделя, 18 септември 2011 г.

Коментари след мача със Сиена

Конте 


" Играхме срещу добре организиран противник , които разчитаха на скоростни атаки . Успяхме да държим инициативата в свои ръце и достигнахме до победата . Важното е , че спечелихме трите точки , въпреки че на моменти не стояхме добре на терена . Ние знаехме как да създаваме проблеми на Сиена , въпреки добрата им организация . В отбрана играехме плътно и организирано , защото се страхувахме от техните контраатаки . Показахме правилна постройка и решителност . Най - важна е победата . Избирам , кой да играе в зависимост от това , какво ни е нужно за победата . Днес Красич щеше да влезе в игра ако не беше травмата на Матри , която ме принуди да пусна Дел Пиеро . Няма значение , кой е на скамейката и кои играе . Играят тези , които ми дават най - голяма сигурност в изявите си за момента това са Пепе и Джакерини за сметна на Красич , Елия и Естигарибия . Халфовете в лицето на Пирло и Маркизио също се представят добре , като се има в предвид , че съм им дал нареждане да помагат максимално и на защитата . "


Вучинич 


" Трябва да мислим разумно . Ювентус винаги е бил велик . Изиграхме два добри мача , но трябва да сме разумни и да продължаваме да се трудим . Първото място в класирането означава много за нас , но ние не трябва да забравяме , че само една загуба може да ни свали от там . Трябва да сме съсредоточени във всеки двубой . Началото е нищо , важен е финала . Сега сме в самото начало и вярваме в силите си . "




Матри

" Миналата година губихме точки в такива срещи . Играхме срещу отбор , които уплътнява всички зони на терена , за това ни беше трудно да намерим пространства . Ние можем повече и сме длъжни да покажем това . Нужно е да направим още много и ние сме готови . "

Няма коментари: