неделя, 25 септември 2011 г.

Катания - Ювентус 1 : 1


Безидейна игра на Юве през първото полувреме на мача . 1 : 0 за Катания след грешка в защитата на Юве и след центриране и слаба намеса последователно на Гросо , Киелини и Бардзали - Катания поведе . Много слаба игра на Красич , Елия и Видал , които играят зад Матри , които е единствен нападател за Юве през първата час . Слаба игра на Юве , безидейни атаки , дано Конте промени нещата през втората част . Изключително слабо съдийство според мен , особенно 100 % дузпа срещу Матри , която не беше отразена от съдията . Дано втората част Юве да стои по - добре на терена .


CATANIA (4-3-3): Andujar; Alvarez, Bellusci, Spolli, Capuano; Delvecchio, Almiron, Lodi; Catellani, Bergessio, Gomez.
Резерви: 1 Kosicky, 12 Marchese, 8 Ledesma, 19 Ricchiuti, 7 Lanzafame, 9 Suazo, 11 Maxi Lopez.
 С травми Llama, Legrottaglie, Biagianti


JUVENTUS (4-2-3-1): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso; Pirlo, Marchisio; Krasic, Vidal Matri, Elia.
Резерви: 30 Storari, 19 Bonucci, 5 Pazienza, 10 Del Piero, 24 Giaccherini, 7 Pepe, 18 Quagliarella, 7 Pepe
С травми: Iaquinta
Наказан: Vucinic


Краен резултат 1 : 1 и отново взехме само една точка . Добра игра на Юве през втората част в сравнение с първото полувреме , но под проливния дъжд силите на Юве стигнаха само за хикса . Катания имаха няколко чисти положения , с които можеха да решат мача в тяхна полза , но добри намеси на Буфон и пропуски на атакуващите играчи на Катания ни спасиха от загубата .

FORZA JUVE ALE !!!

7 коментара:

omninoob каза...

Незнам Красич какво прави още на терена ?!?! Много слаба игра ... може би се дължи на промяната в схемата ... а за дузпата ... чак 100% не мисля, но спокойно можеше да бъде отсъдена ... дано през 2рото полувреме да видим в игра Дел Пиеро, Пепе и Джакерини ...

kiro_juve_fen каза...

ГООООООЛ МИЛОШШШ КРАСИЧЧЧЧЧ, АЙДЕ ЮВЕЕЕЕ МАЧКАЙЙЙЙ

neel каза...

Втората част стояхме по - добре на терена , но явно това не стига за трите точки .

omninoob каза...

Тоя Красич е пълен ГЪЪЪЗ, майна !!! Чесно ... За какво не подаде на Пепе в 71 мин, който щеше да бъде сам срещу вратаря... и как може Конте да извади Матри... просто нямам думи... изключително слаба игра на Киелини ... само добрите намеси на Буфон предотвратиха загубата..

neel каза...

Джиджи ни спаси няколко пъти , а и пропуските на играчите на Катания , които можеха да ни победят .

Han Sollo каза...

Може да съм краен но Киело просто не става за центъра, прекалено е импулсивен и рисков, просто се утвърди като ляв бек и май там му е мястото. Голът на Катаня стана от негова грешка. Ако беше само в този мач добре но той играе трагично отдавна. Разочарован съм от Елия. Просто все едно го нямаше. Грешка на Конте, че го замени с Пепе, който както знаем от ляво е зле. Може би Джекарини щеше да се справи по-добре в тази зона, но само можем да предполагаме. За Красич какво да кажа не знам. От една страна не съм доволен от играта му. От друга изработи три ключове положения, които можеха да решат мача, едното го вкара, другото с левачката го пропиля, третото поднесе топката но главата на Сандро, но той пропусна. Като цяло зле. Ива мача на истината и ще разберем съвсем скоро къде се намираме.

neel каза...

Мачът с Милан , ще е много тежък и наистина в него ще се види на какво ниво сме . И аз съм на мнение , че Киелини трябва да играе отляво , в центъра на отбраната в последните мачове греши много . Колкото до Красич мисля , че наистина не беше на ниво , но голът му малко отми срама , Колкото до Елия и аз съм разочарован , но нека му дадем време , поне момчето носи Юве в сърцето си може би беше малко пренавит .