четвъртък, 22 септември 2011 г.

Юве - Болоня 1 : 1


Лично според мен много добра игра на Юве особенно през втората част на мача , въпреки че бяхме с човек по - малко . Грешка на Киелини при изпълнението на ъгловия удар на Болоня донесе равенство за противника . Постъпката на Вучинич и втория жълт картон незнам на какво се дължи , може би беше афектиран от настъпването в наказателното поле на Болоня минутки преди фала . В началото съдията посегна към картоните , но след това мислеше да мине с последно предупреждение за изгонване , но реакциите на резервната скамейка на Болоня дадоха наклон на везната в полза на противника . Лично според мен играч на мача беше Андреа Пирло , които 90 минути беше на страхотно ниво , истински лидер в тима . Слаба игра на Де Челие и Красич . Пепе и Маркизио също бяха на страхотно ниво , но мисля че в този мач капитана Алекс Дел Пиеро не можа да се разгърне и да покаже своята класа . Влизането на Матри през втората част според мен беше добър ход , но младия нападател не оправда доверието на Конте . Много добре се включи в мача младата надежда Джакерини . Младото момче беше навсякъде по терена и гореше в мача . Лихтщайнер и Бардзали също бяха на ниво . Лично според мен следващата среща срещу Катания в титулярния състав няма да намерят място : 


Вучинич - поради наказанието ( червения картон )
Красич - които не беше на нужното ниво  
Де Челие - които също разочарова с играта си


Мисля че , Антонио Конте ще заложи дори на Дел Пиеро и Куалярела в атака , в халфовата линия отново страхотно представящите се Пирло и Маркизио . Аз лични се надявам Конте да даде шанс в титулярния състав на Видал и Елия и по този начин да изненадаме противника . На вратата дори може да застане Марко Сторари и по този начин Джиджи да получи малко почивка . 

FORZA JUVE ALE !!!



2 коментара:

omninoob каза...

Корнерът, от който Болоня изравни, дойде от едно КОШМАРНО отиграване на Де Челие в наказателното поле ...

neel каза...

Да прав си , че Де Челие игра много слабо и грешката преди гола беше негова . Като цяло отбора подходи несериозно към центрирането от ъгловия удар и конкретно Киелини , които най - вероятно очакваше излизана на Джиджи , които остана на голлинията .