неделя, 11 септември 2011 г.

Коментари след мача с Парма

Андреа Пирло 
" В началото на сезона всичко започва добре , но все още нищо не сме направили , защото сезонът е много дълъг . Разбира се е важно да стартираме добре и да покажем добра игра на своите фенове . Имахме правилна нагласа и играхме възможно най - добре . "

Антонио Конте 

" През първото полувреме ни отмениха редовен гол и не ни дадоха чиста дузпа . Ситуации , които не ми харесаха . Явно е , че и системата още не е във форма . На почивката казах на момчетата , че резултата 1:0 не отговаря на събитията на терена . Донякъде по наша вина , донякъде поради друго . Но това не е толкова важно . Беше важно начало на сезона . Доволен съм от играчите и благодаря на публиката . Тя наистина ни помогна много . Но като казвам това не искам да впечатлявам някого . Не бива да се замайваме . Въобще не бяхме перфектни . Има още много да работим и да изграждаме тима . При 4:0 не може да правиш дузпа и да получиш червен картон . Трябва да работим и върху това . Но като цяло защитата този мач игра добре . "


Артуро Видал

" Посвещавам своя гол на загиналите в авиокатастрофата в Чили и на техните близки . 
Да играя на този стадион , толкова близо до феновете - това е просто невероятно . Феновете ни подкрепяха енергично през целия двубои и това ни помогна много . Много се радвам , че при своя дебют отбелязах гол . "


Щефан Лихщайнер
 
" Длъжен съм да благодаря на Андреа Пирло , които ми даде страхотен пас . След поса не беше трудно да вкарам . Важното е че играхме добре и показахме на какво сме способни . Мисля , че и феновете харесаха мача . Лошото е , че Де Челие получи червен картон в края на мача и това показва , че не сме концентрирани до края . "

Няма коментари: