сряда, 17 юни 2009 г.

Емануел Ебуе и Сантакроче

Полузащитникът на Арсенал може да заиграе в италианската Серия А от следващия сезон. Новия клуб на Ебуе може да бъде един от италианските грандове Милан или Ювентус. Ебуе сам заяви, че има вероятност да напусне "топчиите" това лято заради липса на игрова практика. И по последна информация новата дестинация за футболиста ще бъде Италия.

"Ще ми бъде трудно да изкарам още един сезон като този, който отмина. При всички случай ако напусна Арсенал, няма да играя в друг клуб от Висшата лига на Англия, а ще си потърся отбор в чуждо първенство", каза самият Ебуе.

"От Арсенал предложиха на Ебуе нов 4-годишен договор, но той може да напусне клуба като свободен играч това лято. Ситуацията може да се промени, ако от Милан или Юве се заинтересуват от клиента ми", каза агентът на играча Франьо Вранкович.

Според информация в италианските медий от Ювентус не са влизали в контакт с Наполи за защитника на тима Фабиано Сантакроче. Това съобщава агентът на играча. По-рано през сезона имаше информация, че от Юве се интересуват от футболиста, но явно досега не са направили никакви постъпки, за да закупят бранителя.Агентът съобщава, че нито от Наполи, нито от Юве не са се свързвали с него относно Сантакроче. Той казва, че футболистът има 3-годишен договор с клуба, но трансферният сезон е дълъг и още нищо не се знае .

Няма коментари: