неделя, 20 юни 2010 г.

Бонучи


Президентът на Дженоа Енрико Прециози потвърждава до някъде излязлата информация за постигането на договорка между Ювентус , Дженоа и Бари , за преминаването на централния защитник Леонардо Бонучи в Юве . Според медиите преговорите са в напреднал стадии и се очаква развръзката на трансфера . Президентът на Дженоа казва :

" Ние имаме голямо желание Кришито и Паладино да останат в Дженоа . Ние се опитваме да откупим и другата половина от правата на Бонучи от Бари, но трябва да се балансират цифрите . В противен случай ще имаме проблем . С Юве имаме връзка в продължение на години , дори и конструктивна и бихме искали да я държи по този начин . Дженоа все пак не е супермаркет , където всеки може да отиде и да закупи играчи , компания може да защити всички достойнства на собствеността . Ювентус знаят това и трябва да получим споразумение , което ни удовлетворява . Възможността за придобиване на целите права на Кришито биха ни удовлетворили . "

В допълнение към проблемите , свързани с Дженоа , ръководството на Ювентус според медиите е в състояние да предложи и Паладино , а на Бари , се смята , че ще бъдат предоставени половината от правата на Aлмирон и Паолучи .

Няма коментари: