понеделник, 21 юни 2010 г.

Трансфери

Италианските медии призовават ръководството на Ювентус да не се бави повече с чистката в отбора . В Tuttosport дори излезе статия , в която медията призовава Бепе Марота да не се бави , а да започва да продава част от играчите . Медиите разглеждат и коментират големия списък с играчи , от които Юве трябва да се отърве . Журналисти и анализатори са на мнение , че отборът задължително трябва да се раздели с играчи като Салихамиджич , Каморанези , Трезеге и Зебина . Ето и призива на анализаторите и журналистите :

" Продажбата е необходима . Цената е по договаряне "
" Няма време за изчакване "

Ето как се обръщат журналистите от Tuttosport към Бепе Марота :

" Ако към продажбите на играчите на Ювентус можем да приложим изразите и правилата от бизнеса с недвижими имоти , то бихме казали , че цената на земята главоломно пада "

Директорът на Юве е натоварен с нелеката задача да се опита да намери нови клубове за настаняване на играчите , които по различни причини не са включени в плановете на Ювентус .
Поради икономическата криза пазарът не е голям и това , ще затрудни допълнително Марота . Всичките изброени са " играчи в падеж ", но освен тях има и друг списък - на тези , които не се вълнуват много къде ще бъдат , стига да могат да играят и могат да се прехвърлят по - лесно : Джовинко , Гросо , Григера , Поулсен и Паолучи .

Няма коментари: