сряда, 16 юни 2010 г.

КРАСИЧ


Спортният директор на ЦСКА Москва - Роман Бабаев , казва в интервю днес , Красич иска да играе в Ювентус , но руснаците имат и други оферти за него .

" Оферти за Милош има не само от Ювентус . Някои от тях са по - изгодни от тази на италианците . Ние не бързаме . Предполагам , че до края на седмицата ще получим още предложения от Италия и Англия . Не е тайна , че самият футболист държи да отиде в Ювентус , но всичко зависи от това как ще се развият преговорите . "

Треньорът на Ювентус Луиджи Дел Нери потвърждава днес в интервю , че Юве все още се интересуват от полузащитника на ЦСКА Москва Милош Красич .

" Все още се интересуваме от Красич . Той е страхотен футболист , въпреки неубедителното си представяне срещу Гана . Надявам се клубът да направи всичко възможно за да го привлечем . Все още нищо не е загубено , всичко е въпрос на преговори . "

Ето какво казва и самия Красич в интервю днес :

" Много се надявам , че положението най - сетне ще се решава бързо . Случващото се , не ми харесва . Моя избор направих много отдавна : Аз просто искам да играя в Ювентус . "

Няма коментари: