неделя, 25 ноември 2012 г.

Преди дербито Милан - Ювентус


Очаква ни един от най - сериозните сблъсъци в Серия А : Милан - Юве . Мач , който може да се определи , като истинко дерби в Италия . Един срещу друг застават двата най - големи отбора в Италия и срещата се очаква с огромен интерес . В мачовете между Юве и Милан , статистиката , класирането и моментното състояние нямат почти никакво значение . Очаква ни един страхотен сблъсък , в който всички определят Юве като фаворит в предвид първото място в класирането на 17 точки пред Милан и като шампион на Италия . Според анализаторите , Милан са в криза , но в това дерби може всичко да се очаква . Единственият проблем пред Антонио Конте е травмата на Джорджо Киелини , който остана извън групата . Бонучи беше болен от грип през седмицата , но успя да се възстанови и очакванията са той да попадне сред титулярите . Като заместник на Киелини се очаква да започне Мартин Касерес . Според информации в някой италиански медии , има голяма вероятност на мястото на Лихтщайнер да започне Исла , но това решение ще бъде взето в последния момент от Антонио Конте .

Ето и предполагаемите състави на двата отбора 
Milan (4-3-3): Abbiati; De Sciglio, Yepes, Mexes, Constant; Montolivo, De Jong, Nocerino; Boateng, Bojan, El Shaarawy.
 
Резерви: Amelia, Gabriel, Zapata, Acerbi, Emanuelson, Strasser, Flamini, Niang, Pazzini, Robinho. 

Наказани няма

С травми : Mesbah, Didac Vilà, Muntari, Antonini, Abate, Bonera, Pato, Ambrosini


Juventtus: (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Pirlo, Marchisio, Vidal, Asamoah; Vucinic, Quagliarella.
 
Резерви : Storari, Rubinho, Lucio, Marrone, Isla, De Ceglie, Giaccherini, Pepe, Bendtner, Matri, Giovinco, Pogba.
Наказан : Conte (08/12)
 
С травма : Chiellini
 
Най - после , ще можен да се наслаждаваме отново на мачовете от Калчото , след като българска медия закупи правата на Серия А . Няма да се налага вече толкова често да сядаме пред компютрите , за да търсим линкове за мач на нашият любим отбор . 

Милан - Ювентус - 21:45 ч. по TV7



FORZA JUVE !

Няма коментари: