понеделник, 26 ноември 2012 г.

Коментари след мача с Милан


Анджело Алесио 

" Знаем перфектно , че във всеки мач има ситуации , които са в твоя полза и такива , които са срещу теб . Не зная какво щеше да се случи , ако ние бяхме спечелили с такава дузпа . Така или иначе , наясно сме , че трябва да играем по различен начин , за да побеждаваме . "

Джиджи Буфон

" Спасих я толкова добре , но тя влезе . Според мен това не беше дузпа , но инциденти като този се случват . Факт е , че имахме време да се върнем в мача и не го направихме . Ние имахме един час , за да отговорим . Толкова много се случи през последната година и половина . Ако искаме да търсим извинения за тази загуба , сигурно ще намерим , но истината е , че този път заслужавахме да загубим . "

Бонучи

" Платихме си заради своето добре представяне в Шампионската лига . Срещу Милан не излязохме с обичайната си висока концентрация . Да , имаше съдийско решение в наш ущърб , но истината е , че не видяхме нищо от истинския Ювентус . Лично аз направих много грешки . Случва се човек да сгреши , по - важното е да осмислим слабата си игра през първото полувреме . "


Алегри 

" От тъчлинията изглеждаше като дузпа , но когато видях повторенията , разбрах , че съдията не трябваше да отсъжда наказателен удар . Мачът се превърна в истинска битка . Позволихме на Юве да отправи само един удар в очертанията на вратата ни , докато ние пропуснахме 4 - 5 отлични положения . Няма спор , че играхме страхотно срещу съперник , който постигна големи успехи в последно време . Целият отбор заслужава поздравления за представянето си , особено в дефанзивен план . "

Берлускони

" Спорна дузпа ? Да бием Ювентус по този начин е по - добро от всяка друг успех . "



Няма коментари: