петък, 24 юни 2011 г.

Агуеро в Юве


Това не е официално все още и може би ще отнеме още няколко седмици преди ратифицирането на споразумението в окончателния му вид , но според последни информации вече можем да считаме Серхио Агуеро  за играч на Ювентус . Агуеро , ще получава 7 , 5 милиона евро годишно и " ухажването " на нападателя вече е приклучило . Според непотвърдена информация за сега има само устна договорка с играча , но се очаква в близките няколко седмици трансфера да стане факт .

4 коментара:

Анонимен каза...

На Juve им трябват хора, които да правят играта! В завършващата фаза не са зле.Старят кокал Алекс,Матри,Куилярела,до някъде Тони...
Трябва някой да им подаваа...
Juve е грозна картинка,Дел Пиеро се нагърба вече сезони наред и тръгвайки от 2-ра позиция прави играта,не може един играч да дърпа цял отбор, не и постоянно, при това и в напреднала възраст!Никой не се съмнява в качествата му,ноо... всичко е до време!

Анонимен каза...

Забравяш за Пирло, макар и той да не е първа младост. Иначе Агуеро би бил перфектният трансфер. Младо, талантливо момче...такива ни трябват на нас. Но според мене се нуждаеме и от едно чисто острие в атаката, тъй като такъв в момента е само Матри, а Тони е по-голямо дърво и от Амаури и Якуинта взети заедно. Трябва да се разделиме с около 8 играча, а вече запазихме един изключително слаб в лицето на Мота.

Анонимен каза...

Наистина някои от единиците ни са изключително слаби, но явно и новото ръководство допуска грешки, нядявам се по-малко да са те и с времето да се изчистят до минимум! последните ни сезони се забелязва отклонение в качеството на играчите, за сметка на количеството. И до като в "Seria B" това беше оправдано, заради високите заплати на звездите на отбора, то след това нямахме да копуваме нискоквалифицирани футболистчета от треторазрядни отбори. Колкото до Пирло, няма как да очакваме от него чудеса, мина му силния период (според мен). Надявам се да ме опровергае и да ни помогне, но не съм голям оптимист... Агуеро е силен футболист и с преспектива, ще свърши чудесна работа (ако се впише). Футбола обаче доста се измени ии що се отнася до чистите нападатели (макар Juve винаги да е играл с поне един в състава си),Juve трябва да промени стратегията си. Но дори и да я запази, в което няма нищо лошо, не трябва да пазарува футболисти на "кило", а такива с качества. Мисля си, че и Марота не е най-правилният възможен човек! Доста неадекватни решения взе. И жалко, че звезди като Буфон,Дел Пиеро, които са във втората част от кариерата си, не можаха да помогнат на един добре изграден млад колектив, ноо това е друга тема...

Анонимен каза...

Да, до момента Марота не е направил нито един трансфер, който може да се нарече
"трансферна бомба". За съжаление Красич разочарова. Куалярела и Матри са добри попадения, но пак не са от най-високата класа, която е нужна на отбора. Идва и неприятният момент, за който и Дел Пиеро спомена, а именно, че големите звезди трудно биха се навили да не играят в евротурнирите. Все пак мисля и се надявам скоро всичко да си дойде на мястото и този сезон да се бориме за влизане в челната 3ка.