четвъртък, 23 юни 2011 г.

Трансфери

Последни новини около трансферите в Юве :

Парма откупи 50% от правата на Джовинко и той вече е техен играч . Така младия талант на Юве остава в Парма . 

Ръководаството на Ювентус официално обяви , че клубът е подписал перманентни договори с четирима футболисти - Алесандро Матри , Марко Мота , Симоне Пепе и Фабио Куалярела . Антонио Конте планира да разчита на въпросните играчи през следващия сезон и в крайна сметка те подписаха за постоянно с клуба .  Матри 15,5 милиона евро , Мота 3,75 милиона евро , Симоне Пепе 7,5 милиона евро и Куалярела 10,5 милиона евро .

7 коментара:

kiro_juve_fen каза...

:@ съгласен съм със закупуването на 4-та играчи но, НО не трябваше с толкова "лека ръка " да се разделяме с един от най- големите таланти излизали някога от школата на Юве- С. Джовинко.

neel каза...

И аз се ядосвам , че никои в Юве не оцени качествата на Себа , но какво да се прави .

Анонимен каза...

Всички се ядосваме за Джовинко, но аз лично побеснях от факта, че сме закупили най-допотпния играч в Серия А, а именно Марко Мота.

neel каза...

Да изчакаме края на трансферния прозорец и тогава да даваме мненията си . Може Антонио Конте да реши да даде Мота под наем , не се знае :)

bobi turboto каза...

За Мота съм съгласен апсолютно дърво.А за Себа,щом не го искат треньрите ОК.аз се сещам и за други таланти като Миколи,Мареска,Паладино който са имали същата съдба така,че нищо ново под слънцето.

Анонимен каза...

Хахаха! Агуеро бил играч на Ювентус ама това щяло да стане след няколко седмици. Откъде ги преписвате тия статии, човек да се смее ли да плаче ли. Това тук да не е сайт на Шок или Жълт Труд. Това ми прилича на приказката дето сме изнесли компютри за Япония, ама не било компютри ами компоти, и не било за Япония а за Азърбейджан, и не сме ги изнесли а са ни ги върнали! Че и с Агуеро същата работа, не било за Юве а за Реал или Интер!

neel каза...

Такава е последната информация от италианските медии Анонимен . Разрови се малко и чети . Вместо да оцениш малко работата , за която е нужно доста време ти се заяждаш . Ако ти се спори и заяжда ходи в някои форум !