вторник, 14 юни 2011 г.

Трансфери


Според последни информации , ръководството на Ювентус е успяло да спечели борбата за подписа на бразилеца Мишел Бастош . Според непотвърдени информации Юве ще трябва да плати 15 милиона евро на Лион за играча . Според медиите трансферът ще бъде финализиран до края на седмицата , като основната причина за това е  27 - годишният футболист да получи френски паспорт . По този начин Бастош ще бъде регистриран като играч от Европейския съюз . Агентът на футболиста също е потвърдил , че през уикенда двата клуба са се разбрали за цената на играча и самият Бастош с радост е приел възможността да облече екипа на Ювентус .

 Според информации в медиите , все още има сериозен интерес към Агуеро и Тевес , като за Агуеро според информациите все още се водят преговори  . Според последни информации ръководството на Ювентус ще проведе преговори с агента на Серхио Агуеро по - късно днес . Ювентус е един от отборите , който най - силно желае аржентинския национал , но далеч не е фаворит за него .  45 милиона евро е доста сериозна цена . Ако нещата с Агуеро пропаднат се очаква шефовете в Юве да се насочат към Тевес , като се очаква да му бъде предложена най - високата заплата в отбора и да бъде направен опит той да бъде закупен за 35 мил . евро .


Според информации в италианските медии , Антонио Конте е поискал от ръководството на Ювентус да върне в състава Рафаеле Паладино . Паладино е съсобственост с Парма 50 - 50 % и според медиите Конте желае играча обратно в Торино . Според информациите , Антонио Конте е твърдо решен да върне в Ювентус играчите , които са излезли като юноши от клуба . Става въпрос за футболисти като Паладино и Джовинко , играчи които са преминали през школата на Юве .

Според информациите в италианските медии , шефовете на Ювентус са приготвили сериозни продажби това лято . Те смятат да напълнят касата с парите от раздялата с Фелипе Мело , Марко Сторари , Амаури , Марко Мота , Мартинес и Винченцо Якуинта .

Няма коментари: