четвъртък, 31 януари 2013 г.

Трансферни слухове

Според последните информации , ръководството на Ювентус може да осъществи още поне един трансфер до края на прозореца . 

Една от целите е играчът на с Парма Ишак Белфодил . Според информациите се водят преговори , като от Парма искат за нападателя 20 млн . евро , но сумата не устройва ръководството на Юве . Офертата на Ювентус е Куалярела за Балфодил , но от Парма искат и Куалярела + 13 млн . евро . 

Според запознати , ръководството на Юве е в контакти и с Милан за Пацини . След като Милан се подсилиха с Балотели , сега има вариант за раздяла с Пацини . Според някой информации , ръководството на Юве , ще се опита да вземе нападателя под наем до края на сезона с опция за закупуване . 

В някой медии , все още се твърди , че има възможност Лисандро Лопес да бъде трансфериран . Според някой информации , ръководството на Юве иска играча за 2 мил . евро под наем с опция за закупуване на стойност 4 , 5 мил . евро . Очакват се подробности . 

В голяма част от италианските медии , се споменава за среща меджу представители на Фиорентина и Ювентус за Йоветич . Според медиите , трансферът има голяма вероятност да се осъществи през лятото , като желаната сума от Фиорентина е около 30 мил . евро . Според договорка между двата клуба , Юве е с предимство в преговорите за нападателя .

Няма коментари: