понеделник, 14 март 2011 г.

Трансфери


Според информации в италианските медии , спортният директор на Ювентус Джузепе Марота е подхранил поредните илюзии за измъкване на отбора от незапомнената криза , в която е изпаднал . През лятото според Бепе Марота в отбора има възможност да бъдат привлечени Сами Кедира , Андреа Пирло и Марко Бориело . Италианската преса смята , че най - близо до Ювентус все пак е играчът на Лион Мишел Бастош , но за сега няма нищо официално около воденето на преговори . Що се отнася до надеждата , че германският национал Сами Кедира може да напусне Реал говори факта , че той не влиза често в игра и точно затова " Кориере дело Спорт "  и " Гадзета дело Спорт " смятат , че Кедира също е близо до трансфер в Юве . По същата причина заради малко участия в титулярния състав за Барса , ръководството на Ювентус смята , че ще може да привлече в тима  Хавиер Машчерано .
Според информации в италианските медии , до две седмици ръководството на Ювентус ще влезе в контакт с Андреа Пирло , въпреки че голяма част от тифозите на Юве не го желаят в отбора . Според други информации ръководителите на Ювентус следят изявите на Джилардино и Бориело .

ЛИЧНО МНЕНИЕ 

Според мен нито един от тези играчи няма да помогне на Ювентус да излезе от кризата . Незнам какво мислят Андреа Аниели , Бепе Марота и Дел Нери , но така нещата няма да се оправят и ако продължават така не ни очаква нищо добро .

Няма коментари: