вторник, 29 март 2011 г.

Жан - Клод Блан


"Новият стадион ще бъде своеобразен инструмент за осигуряване на допълнителни приходи за клуба, а приходите ще бъдат използвани за повече инвестиции в отбора, който продължава да бъде основата на проекта ни.Повече инвестиции - по-конкурентен и силен отбор. Всички искаме да виждаме Ювентус да побеждава.Самият град Торино ще получи модерен и съвременен център за младите хора, това е от изключителна важност за развитието не само на клуба, а и на региона.Положителното е, че тази инвестиция ще се ползва не само от играчите, а ще стане притегателен център за целия град."

За Неймар : 
" Неймар?Знаете ли аз искам да говорим за това , което вече сме направили.Докато дойде момента да говорим за него,ще е нужно още време.Рано е още да го обсъждаме."

Според информации в италианските медии , звездата на бразилския футбол 19-годишният Неймар е в полезрението на Ювентус , но Бепе Марота и хората , които отговарят за трансферите в Юве са все още предпазливи . Към Неймар има интерес от Интер , Барселона , Реал и Манчестър Сити , а наскоро той стана трансферна цел номер 1 и за Челси . Нападателят ще струва около 35 милиона евро , а експертите предвиждат цената му да стигне и много повече . Според информациите в италианските медии шефовете на Ювентус се чудят дали има смисъл да се инвестира почти целия бюджет за сезона в едно 19-годишно момче , което не се знае дали ще се аклиматизира добре и на което ще му трябват няколко сезона , за да се пригоди към Европа .

Ето какво може Неймар

Няма коментари: