четвъртък, 24 юни 2010 г.

Бонучи


Според информация в италианските медии , ръководството на Ювентус е постигнало съгласие с Бари и Дженоа за трансфера на Бонучи . Според информацията трансферът е въпрос на часове . Информацията идва и от генераления мениджър Бепе Maрота , който казва :

" За нас , сделката за Бонучи е въпрос на детайли . Очевидно е един играч към които имаме сериозен интерес . "

Според някои информации в сделката влиза Кришито , който остава в Дженоа и Кандрева в Бари . Очакват се подробности и официално обявяване на трансфера .

Информация на Sky Sports

Ювентус е финализирал трансфера на младия италиански национал Леонардо Бонучи от тима на Бари . 23 - годишният бранител , който доскоро бе съвместна собственост на Бари и Дженоа , ще трябва да влезе в ролята на заместник на Фабио Канаваро, който ще продължи кариерата си в катарския Ал - Ахли .

Според медията , ръководството на Юве е постигнало договорка за състезателя още вчера, като днес сделката вече окончателно е била завършена .

7 коментара:

kojata каза...

Bravo ne lo6o popalnenie...dano napravi dobar sezon s ekipa na Juvee,kasmet i... FORZA JUVEE

Анонимен каза...

братлета кажете как е този Бонучи, добър ли или повече от добър?

Del Piero10 каза...

ne e lo6 za6titnik bonuci ... dano opravdae u4akvaniqta ni kam nego i da se sraboti s kielini

Анонимен каза...

Защо никой не отваря тема за Скуадрата! Нали всички и бяхте фенове! Нали гръбнака и беше от Юве и особено Neel беше много горд от това! Видяхте ли колко струват италианските национали и ние пак се натискаме за тях! Ако ми кажете по-смешна и жалка двойка централни бранители от Канаваро и Киелини имате голяма почерпка от мен. Да, Джорджо играе със сърце но откъм футболен интелект и качества е много зле. Един главоч, който е винаги потенциален червен картон! Самият факт че Бонучи е резерва на тия двамата трябва да ви говори нещо. Ако държат толкова на италиански бранител по-добре да бъде Кришито.

neel каза...

За мен Киелини се представи добре на Световното . Канаваро , Каморанези и Якуинта бяха много зле . Джиджи получи лоша травма , така че няма смисъл да го коментирам . Като цяло Италия нищо не показа на Мондиала и според мен същото за сега се отнася и за Франция , Англия и Испания . Футболистите от големите първенства са доста изморени явно . За Скуадрата на всички е ясно , че трябва подмладяване на отбора . Всеки минава през такъв етап .

Анонимен каза...

Еее,излагаш се! Как може да сравняваш играта на Италия с тази на Испания. Едното си е почти изкуство а на другите ти се иска да угасиш телевизора. Да, Испания загуби но поне игра футбол докато Италия си беше жалка през цялото време! От какво да са изморени играчите на Юве, те цяла година почиваха, не вярвам да са се изморили толкова от борбата за 7-мото място

neel каза...

Анонимен , отдавна съм спрял да споря с теб . Всеки си има мнение . Твоята компетентност е на най - високо ниво . Няма смисъл да се спори с теб . Аз съм си за Юве и Италия , а друго хара за други клубни и национални тимове това е . Всеки си има фаворити и любимци , не може всички на този свят да подкрепяме едни и същи отбори . Пожелавам ти всичко най- хубаво .