събота, 2 март 2013 г.

Наполи - Юве 1 : 1





Napoli vs Juventus 1:1 MATCH HIGHLIGHTS by UCL2410


Антонио Конте

" Като се има предвид играта ни през първото полувреме, можехме спокойно да победим и да дръпнем още повече на Наполи. Не се получи, но показахме страхотен характер, въпреки нажежената атмосфера. Поздравявам играчите си, че издържаха на този стадион. Останахме спокойни до края. Има още 11 кръга и всичко е възможно. Трябва да играем на максимум, за да останем начело. Имаме шест точки преднина, което е добре, но можем да спечелим още 33. Не забравяйте, че трябва да играем с Милан, Интер и изненадата Катаня. Ако играем добре, ще останем начело, но ако не го направим, някой друг ще завърши първи. Ето затова трябва да продължим в същия дух. По време на мача имах усещането, че съперниците ни са навсякъде. Имахме няколко възможности да поведем с 2:0, което щеше да бъде тежък психологически удар за Наполи, но не стана. Феновете им не спряха да ги аплодират и подкрепят, като и нашите, защото можех да чуя привържениците ни от пейката. Наполи бяха много по-внимателни след почивката. Отдръпнаха се и ни оставиха да владеем средата на терена. Ние също не поемахме излишни рискове. Смятам, че момчетата показаха зрялост в тези моменти. Трябва да подходим вниматлено към мача със Селтик в Шампионската лига. Апелът ми към отбора е да остане концентриран, защото имаме нужда от всяка победа от тук до края. Сппечелихме с 3:0 в първия мач срещу Селтик, но аз далеч не съм спокоен. Докато реферът не даде последния съдийски сигнал, няма да бъда спокоен. "

Един от прозорците на автобуса на Ювентус е бил счупен от предмет, хвърлен от привърженици на Наполи при пристигането на тима на стадион "Сан Паоло".

Джузепе Марота

" Пътуването ни съвсем не бе спокойно. Сега ще трябва да се концентрираме върху мача, което е добре. Ще стане голям мач, защото този двубой значи много за нас. "





Няма коментари: