неделя, 29 юли 2012 г.

Антонио Конте


Поредният скандал , в който се опитват да забъркат Ювентус вече е факт . Фарсополи набира сили  . Според последните информации в италианските медии , Антонио Конте ще бъде дисквалифициран и няма да има право да ръководи отбора си от скамейката за около 3 месеца . В сряда , ще е края на процеса , в който беше въвлечен Конте . Обвиненията в началото бяха , че той е учасвал в уговаряне на мачове по време на престоя му като треньор на Сиена . Сега обаче обвинението е , че като треньор на Сиена през сезон 2010 / 2011 той е имал информация за уреден мач между Новара и Сиена , но не е съобщил на властите . Отново супер инсцениран скандал , в който се замесват хора от Ювентус . В момента , в който Юве стана шампион , мишоците започнаха да злобеят и да се чудят как отново да опетнят името на Ювентус . Ако Конте бъде наказан за 3 месеца , това ще означава че той няма да води тима от мача за Суперкупата на Италия на 11 август и десет мача в Серия А и три в Шампионската лига . При очертаващо се наказание на Конте , той ще бъде заместен от Анджело Алесио или Марко Барони . Според последни информации в италианските медии , адвокатите на Ювентус са посъветвали Конте да приеме споразумение със съда и да се признае за виновен , за да може наказанието да бъде по - кратко , защото съдът иска да наложи едногодишно наказание на Конте за това изфабрикувано обвинение . Антонио Конте е спокоен , защото много добре знае , че всичко това е нагласен фарс и продължава да казва , че е спокоен и вярва в правотата на Спортния съд и обещава , че ще говори , когато има възможност . Ето какво казва и Анджело Алесио :

" Конте не бива да се признава за виновен в никакъв случай ! Едно евентуално признание би сложило черно петно на цялата му кариера , независимо от успехите , които ще постигне ! "

Абсолютно съм съгласен с него и мисля , че Андреа Аниели е време да покаже , че е достоен наследник на Фамилията . Ако беше жив Адвоката , това никога нямаше да се случи . След смърта му мизерниците от Милано усетиха , че Ювентус няма силна фигура на високите ръководсни постове и започнаха да петнят и въвличат клуба във всевъзможни инсценирани скандали - Калчополи , Фарсополи ... какви ли не помийни ями създадени изкуствено от мишоците . Дано нещата минат както трябва и Конте да излезе чист от този нареден процес и Андреа Аниели да застане като мъж със сериозни адвокати . 

Конте ние сме с теб !

Няма коментари: