понеделник, 18 юни 2012 г.

Трансферни слухове


Според информации в италианските медии , ръководството на Ювентус се включва в борбата за подписа на Йоветич . Към него има интерес от Интер и Челси , но се очаква англичаните да трансферират Еден Азар , Марко Марин и Хълк , което автоматично ще изключи Йоветич от сметките им . Ръководството е готово да предложи на Фиорентина 17 мил . евро плюс Алесандро Матри . 

5 коментара:

BIANCONERO каза...

много добре влизаме в трансферния прозорец тази година, но дано покрай всичките не лоши халфове, които сме на път да вземем, да не забравим , че основния ни проблем беше нападението през миналата година! Просто искам да кажа, че дори да вземем Йоветич (който е невероятен играч) няма да сме си решили проблемите в атака.... ФОРЦА ЮВЕ

neel каза...

Определено , според мен само с Йоветич или Ван Перси , няма да се решат проблемите в атака . Според мен ни трябват двама качествени нападатели . Нито Матри , нито Куалярела стават за Шампионска лига . Нужно се сериозно подсилвана на атакате на Юве !

Семигод каза...

Джовинко, Йоветич или Перси и Матри означава доста добра атака , не забравяйте , че ще е нужен нападател с качествата на Матри така че не го отписвайте.. трябва да има и баланс , ако се вземат на куп много нападатели няма да има синхрон. А на мен лично много ми се иска да видя Торес, Йоветич и Джовинко в атаката на Юве...:)

kiro_juve_fen каза...

Юве си връща Джовинко ( Grande Formica Atomica )- http://www.sportal.bg/news.php?news=370810

neel каза...

Аз лично много се радвам на завръщането на Себа . Браво на ръководството за този трансфер .