събота, 2 юни 2012 г.

Трансферни слухове


Ръководството на Ювентус , може да включи в сделката с Удинезе Екдал . Очаква се сделка за Квадво Асамоа и Екдал може да бъде добавен към трансферната сума . Според информациите в италианските медии , преговорите между Ювентус и Удинезе са в напреднал стадий . Срещата , проведена в понеделник , е била много успешна и  се очаква в скоро време трансфер на Асамоа . 

На всички е ясно , че ръководството на Юве , ще усили конкуренцията в атаката . Според информация от хора близки до клуба , Матри може да бъде продаден през летния трансферен прозорец . Има два варианта . Матри да бъде използван като разменна монета при евентуален трансфер на Кавани в Юве или да бъде продаден на Зенит или Милан . Желанието на Матри е да остане в Торино , но е много вероятно това да не се случи . 

Ръководството на Ювентус , работи усилено по привличането на защитник , който може лесно да се впишат в схемата  3 - 5 - 2 на Антонио Конте . Шефовете в Юве имат голям интерес към Кристиан Сапата . 26 - годишният играч на Виляреал и националния отбор на Колумбия е заяви , че не иска да играе в Сегунда и клубът му е готов да го продаде за 4 , 5 млн. евро . Тази цена според запознати е достъпна за Юве .

Според последните информации двете основни цели за атаката на Ювентус са Гонсало Игуаин и Робин ван Перси . Все още се спряга и името на Леандро Дамиао за трансфер в Юве . Бразилецът е отказал оферти на Тотнъм и ПСЖ , и е изявил желанието си да играе в Ювентус . 

Няма коментари: